Een moskee bouwen in Bouderbala, Meknes.

Doel is om binnen een jaar (eind 2021) eerste gebed te kunnen verrichten in de moskee

Het belang van Sadaqah Jariyah 

“Degene die een huis (Moskee) bouwt omwille van Allaah, voor hem zal Allaah de Verhevene een huis bouwen in het Paradijs.” [al-Bukhari en Muslim] 

Sadaqah Jariyah is een liefdadigheid/aalmoes die nog voort zal bestaan na de dood van degene die daaraan heeft bijgedragen. Onze profeet Mohammed صلى الله عليه و سلم heeft hierover gezegd dat: “Wanneer de mens sterft houden zijn daden op, met uitzondering van drie daden: kennis waar anderen profijt van hebben, een zoon/dochter die smeekbede voor zijn ouders verricht en een doorlopende liefdadigheid (Sadaqah Jariyah).” (Salih Muslim)

Deze Hadith geeft aan hoe belangrijk het is om bij te dragen aan een doorlopende liefdadigheid. Door middel van een donatie voor de bouw van Moskee al Ghofran zal je ook na je dood beloning ontvangen. Dus beste broeders en zusters haast u in het verrichten van goede daden, help mee met de bouw van de moskee door een bijdrage te leveren (alle hulp is welkom, ongeacht grootte van het bedrag, moge Allah سُبْحَانَهُ وَ تَعَالَى het van ons accepteren).